Η εταιρεία  Επικοινωνία 
Επιλογή προϊόντων
DIN/ISO:
Υλικό:
Περιγραφή:
Ομάδα:
   


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ΑΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ιδρύθηκε το 1959 από τον Γεώργιο Τσαμούρη ως ομόρρυθμη εταιρεία Γ.Τσαμούρης & Σία ΟΕ. με έδρα την Αθήνα. Ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε στην διανομή βιδών στην εγχώρια αγορά.

Την σημερινή της μορφή ως Ανωνύμου Εταιρείας την πήρε το 1995 ως αποτέλεσμα της οικονομικής και οργανωτικής της ανάπτυξης.

Σήμερα η εταιρεία διοικείται από τον Γιάννη Τσαμούρη -γιο του ιδρυτή της- και απασχολεί 35 άτομα, διαθέτει πάνω από 15.000 διαφορετικά είδη βιδών, ειδών στερέωσης και εργαλείων τα οποία διακινούνται σ΄ όλη την Ελλάδα από 3 σημεία πώλησης. Συγκεκριμένα η κεντρική διάθεση και η χονδρική πώληση γίνεται από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας έκτασης 1200 τ.μ. στον Ταύρο επί της οδού Αρχιμήδους 12 δίπλα στον σταθμό Καλλιθέας του Η.Σ.Α.Π.. Επίσης χονδρική και λιανική διάθεση των προϊόντων της γίνεται από τα υποκαταστήματα των Αθηνών Ερμού 97 και του Πειραιά Καποδιστρίου 11. Επίσης η εταιρεία διαθέτει οργανωμένη αποθήκη στην οδό Πίνδου 13 στον Ρέντη έκτασης 1500 τ.μ. με δυνατότητα αποθήκευσης 2000 παλετών.

Στους πάνω από 3.000 πελάτες της συγκαταλέγονται μερικές από τις σημαντικότερες Ελληνικές βιομηχανίες, εκατοντάδες βιοτεχνίες και καταστήματα λιανικής πώλησης σιδηρικών και βιομηχανικών ειδών σ' όλη την Ελλάδα αλλά και στις Βαλκανικές χώρες.  

Πληροφορίες χρήστη
(Δεν έχετε συνδεθεί)
 
Προκειμένου να προβείτε σε on-line παραγγελίες, πρέπει να είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης του site.
Εάν δεν είστε, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

Εγγραφή